TEAM SVANEN 
FISKEDAGBOG

21.04.2011

Efter et lang og sejt træk på arbejde og klargøring af båd med diverse fornyelser og istandsættelse  ja så blev det endelig min tur til at kunne se frem til at her op til påske var det vejr til at kunne komme på vandet og for den da hvor jeg glæde mig. Alt var klar, vejret var virkelig OK men nu skulle alle på arbejde både om dagen og om natten, og ja der var jo lige team Onkel Hans det kunne jo være, ja jeg prøver og jeg nåede dårlig at ringe op før at jeg blev spurt om hvad tid vi skulle køre, nogle hårde bananer må jeg nok erkende men det er nok fruen så Hans må bare med og hvad jeg tror virkelig at de nyder det.

Nå men af sted gik det fra Næstved kl.5.30 med kurs mod Klintholm vel ankommet men sikken en masse trailer og dermed en masse både ja det kunne ikke andet blive godt. Bådene blev sat i vandet og af sted gik det fra havnen og ca. 16 sømil stik øst, grejet blev sat og alt var virkeligt godt, jeg blev i området hvor vi startede hele dagen med det resultat at jeg fik for mig 2 flotte en på 6 kg. , og en på  mellem 2.5 og 3. kg rigtig flot. Jeg blev kontaktet af en gammel kending nemlig PARONI, det var Anders som mente at han havde fanget en personlig rekord så han ville lige låne min vægt så han kunne veje sine fisk, den største var på 12 kg og en på 6 kg, mener ikke at det var hans største fisk?? Havde kontakt med andre ovre radioen hvor der blev sludderet godt så det var rigtig hyggeligt.

Klokken var vel omkring 15.15 da Onkel Hans kaldte om vi skulle tage i havn kl. 16 og det var ok for mig men men men så brød helvede løs ovre radioen fik jeg en melding fra Hans at nu var der fisk på og den havde taget ovre 300 fod ligne af hjulet på ingen tid og så var der stille. Jeg ventede lidt og lidt til og lidt til hørte intet fra Hans, pludselig bragede det fra radioen ja og det er gasten der har hug så hvad f… skal jeg stille op, jeg besluttede at bjerge mine ting for at tage ovre og se hvad de havde gang i, som jeg nåede frem kunne jeg se at Hans havde kejsen ud over siden og vupti så røg der en fin 12 kg fisk om bord.

Ja det var så den dag som sluttede rigtig godt.

Med fiskehilsen

Team Svanen

John Jørgensen

Tilbage

.