TEAM SVANEN 
FISKEDAGBOG

10.06.2006

Efter at have hørt  at der det sidste stykke tid er gjort gode fangster ved Simris, besluttede jeg at forsøge lørdag. Jørgen "Team Jeanne d'Arc" blev inviteret og turen startede hos ham kl. 03.00
Da vi nærmede os Simris var solen efterhånden stået op og stod rød og kuglerund og skinnede. Men pludselig 8-10 km uden for Simris kom tågen væltende og solen forsvandt. Vel ankommet på  havnen 5.30 var der kun at vente, for uden radar er det kun en tåbe der frygter havet. På havnen holdt Team Spætten også fra NB og ventede også.
Da klokken efterhånden blev 9, foreslog Per "Spætten" at vi gik op i byen og fik morgenkaffe. På konditoriet på hovedgaden kunne der fås morgenkomplet ad libitum med brød, kaffe og ost mv. til 37 svenske kroner ( dette kan anbefales).
Tilbage på havnen så det ved 12 tiden ud til at det lettede lidt på tågen, så efter  at have kaldt Team havlit op på VHF'en og fået at vide at det så rimeligt ud, tog vi så ud sammen med en del mere der havde ventet på havnen.
Havlit var taget ud inden vi var ankommet, og umiddelbart før tågen kom, men har radar så der blev fisket.
Efter ca. 5 timers fiskeri, uden at have mærket det mindste, blev grejet taget op og kursen sat mod havnen.
Efter båden var taget op og rigget af, blev der lige tid til en ½ times hyggelig sammenvær med andre trollingfiskere på havnen, og en enkelt "THOR" budt på af THOR.
Derefter gik turen mod Næstved

Med fiskehilsen
John

Tilbage

Tågen ligger tæt, og der ventes på havnen.
 

.

Tågen ligger tunkt over havnen