TEAM SVANEN 
FISKEDAGBOG

09.04.2016

Hvad der ellers skulle være en rigtig god tur til 40 meteren med toptrimmet grej alt var planlagt og der var ro på. Ny line på alle hjul nye 1 kroge st.4 på div blink, Garmin VIRB kamera – Pro kamera var pakket joooo nu skulle der hygges.
Vejrudsigten havde lovet rigtig godt vejr hvad mange andre også havde set. Havde aftalt med Team Rasmus / Team Onkel Hans samt Per Maper om at vi skulle køre tidligt.

Havde talt med Jørgen, Team Jeanne d'Arc som skulle på natarbejde mellem fredag og lørdag. havde aftalt at sende en sms om forhold på havnen senest kl 6.00 hvor han havde fri, var det ikke tåget som lovet ville han komme med det samme, og ellers efter et par timer på øjet.

Stod op kl. 2.30 lørdag morgen kørte sammen med andre fra Næstved kl 4.00 mod Klintholm, travlhed ved rampen men alle kom i, og alt blev startet op og alt fungerede perfekt.

Kursen blev sat mod Næstved hjørnet og med 20 knob gik det der ud af men men neeeeeej, havde lige passeret Bananen da motor stoppede og det lød Ikke GODT:(

Blev trukket ind til havn af Team Rasmus, båden læsset og så atter mod Næstved, på vej hjem ringede jeg til Thommas hos Vestsjællands Marine.

Forklarede problemet, Thommas var frisk og bad mig komme med det samme og som sagt så gjort

Thommas som lige havde fået opereret hans skuler og ikke rigtig kunne lave noget  lyttede og efter at havde summet lidt konstaterede han at det var gearkassen, hurtig blev den revet af, skilt af og ja øverste leje som sidder på aksel fra motor og ovre spidshjul var totalt knust.

 

NB.

Har set dette før bare på en 50HK her sidder der 2 stk. nålelejer med pakdåsser mellem disse og vandpumpe ( impella ) pakdåsser var blevet utætte og ja så kan man tænke sig til om hvad der sker.
Det lavede jeg selv på 50eren, nu får Per æren. 

Så nu afventer jeg endelig dom fra Per så må vi se!

 PS: efterfølgende er det konstateret mandag at der var flere lejer der var gået, så det er en total renovering af gearkasse:(

Kanon god service fra Vestsjællands Marine

Stor tak til Team Rasmus for bugsering


Med fiskehilsen

John Jørgensen - Team Svanen

 

Tilbage