TEAM ONKEL HANS 
FISKEDAGBOG

28.04.2013

Efter et kik på vejudsigten til Lørdag blev, Jørgen kontaktet om han havde planer om Møn. Han havde samme plan lidt sent af sted da vinden ville ligge sig omkring kl 11,00. Afsted Lørdag kl 8,00,til Klintholm havn, i vandet med bådene.   Svanen, Peter Rasmus og Maper havde ikke tid, syndt for vi hade en dag i gude vejr og fik begge fisk i båden.  I havnen aftalte vi at prøve Søndag igen. Der ville Maper med. Jeg tog hjem for gasten ville med, mens Jeanne d'Arc blev i Klintholm havn.
 
Hjemmefra kl 5,00 det blæste lidt på vandet og afsted til det aftalte punkt ved 40 meteren. Stængerne blev sat og så var det bare at vente og vente men snart havde Per gevindst lille en på 3 kg. Så vente igen, så fik Jørgen en 5-6 kg , og vi venter stadig. Per melder kom til at nappe en på ca. 5kg Og vi venter, der sker ikke en skid, men der var andre som havde det på samme måde.
 
Om eftermiddagen kl. 13,30 var det slut ,  kalder op Maper arbejdet kalder ( skal på nattur). Vi begynder at rigge af,  gasten melder se udløb på din sideplaner. Efter en god fight på 25 min. med flere udløb , måtte den jo overgi` sig. Det blev en ny PR på 12,85 kg.
Jeg vant også HÅNERETTEN tilbage ha-ha.  Så blev det jo den perfekte dag på vandet med gode Venner.
 
Mange fiske hilsner fra Hans & Joan.
Team Onkel Hans
 

Tilbage


Ny BR og PR til Hans og håneretten  i båden er tilbage:)