TEAM ONKEL HANS 
FISKEDAGBOG

21.04.2011
 


LAKS 12,00 kg - 107 cm.

Efter et kik på  vejrudsigten til torsdag blev det diskuteret om vi skulle tage til Møn eller ej, alene altså, men nogle sagde noget om at John Svanen skulle se om båden kunne flyde endnu, så en aftale blev hurtigt lavet med ham. Af sted torsdag morgen det gik, til Klintholm havn, i vandet med bådene og ja den kunne flyde endnu , Svanen altså :-)
Af sted det gik til det aftalte punkt. sikke en trængsel der ude. Stængerne blev sat og så var det bare at vente og vente men snart havde John gevinst en på 6 kg. og vente igen, så fik John en til på ca. 2,5 kg, og vi venter stadig og vi venter, der sker ikke en skid, men der var andre som havde det på samme måde.
Sidst på eftermiddagen blev vi enige om at nu var det slut , men bedst som Hans kalder op til Svanen kommer der udløb på sideplaneren, så kan det nok være at vi kom på andre tanker, ind med stængerne. Da aftalen var at jeg skulle tage den første fisk den dag måtte jeg på arbejde, og hold da op en stædig krabat der sad på den krog. efter en god fight med den, måtte den jo overgi` sig til skæbnen at ende sit liv i min fryser. Det blev kamp på ca. en halv time som jeg vandt!!!!!!!!! Jeg vandt også HÅNERETTEN tilbage :-)  Med en fin fisk på 12 kg og 107 cm , så blev det jo den perfekte dag på vandet. :-) 
 
Mange fiske hilsner fra Joan.
Team Onkel Hans
 

Tilbage

.