Team Jeanne d'Arc
FISKEDAGBOG

31.03.2014

Hjem søndag aften kl. 22 fra eftermiddags vagt, 14 dages ferie for ude. 4 timers søvn og så af sted mod Klintholm sammen med  Peter "Team Rasmus" Per Maper ringer lige inden vi når til Klintholm for at høre om det er lige så tåget dernede som det er i Næstved, men nej her er det solskin. Per smører madpakken og er på vej:)

Vel ankommet er det i med bådene og af sted mod 40meteren, hvor vi påbegynder grejsætningen et par mil før. Jeg har godt set at Fin Pejsen i Mopaen ligger lidt nord for mig og pludselig får jeg lige et kald på VHF'en at jeg skal blive i området for der er fisk, han står med dobbelthug. Da jeg er færdig med grejsætningen, planerboard mv. er jeg nået til 40m kanten og begynder drejning til at vende tilbage til området. Igen kommer der et kald fra Pejsen at nu har han 4 gange hug. Senere fortæller han at de 3 kom i båden, den ene mistet, men så huggede yderligere en som så kom op. Pejsen nåede op på 8 stk. der var oppe og vende, med den største på 8 kg. :-)

Jeg selv får hurtigt et dobbelt hug, og senere 3 mere i samme område. Da huggene stopper i området forsøger jeg med en tur langs separeringen, uden resultat og går derfor lidt mere nord over. Da jeg er et stykke lige nord for  det område der  i starten gav godt med fisk, får jeg inden for kort tid 2 x dobbelt hug. Alt i alt har jeg 9 Laks oppe og vende, alle på omkring de godt 4 kg. De 4 stk. bliver hjemtaget, i øvrigt alle udsatte/fedtfinne klippet.

Team Maper der jo også var kommet på vandet, fanger en rigtig flot Laks på 11,4 kg + 2 stk. af de små 4 kg's. Peter Rasmus starter også årets første Lakse tur med en enkelt på ca. 4 kg. og slutter dagen sidst på eftermiddagen med et dobbelt hug på de 4 kg og en mega flot PR på 14,5 kg. Tillykke Peter, du skylder:-)

Efter rensning af fisk var det af sted mod Næstved og en laaang dage sluttede ved 22 tiden da Dragoen var kørt i pit.

Tak til Pejsen for deling af fiskeområde, og til Per og Peter for godt selskab.     

Med fiskehilsen
Jørgen

Tilbage


Peter "Team Rasmus" 14,5 kg -ny PR


Per "Team Maper" 11,4 kg