Team Jeanne d'Arc
FISKEDAGBOG

 

27.07.2010

 

Så var det blevet tid til endnu en tur til Agersø/Omø, denne gang i selskab med Team Svanen og Team Onkel Hans. I dag blev turen startet fra Nolds havn i Næstved på Svanen's anmodning, fordi han ville gerne prøve det nyindkøbte legetøj fra Garmin på en længere tur. Legetøjet er en 4010 plotter med GSD 22 ekkolodsmodul og det helt nye AIS 300 modul. Alt spillede næsten som det skulle, bortset fra lidt problemer med et antennestik til VHF'en.

Bådene blev som sagt sat i ved Nolds ved 7.30 tiden og kl. 8.00 passeres Karrebæksmindebroen. Kursen blev sat mod Omø (15 mil) med ankomst 3 kvarter senere. Pga. at vi de sidste par ture har haft lidt besvær med at finde de flade delte vi for så at lede over lidt større områder.  Fiskeriet var ikke det bedste men alligevel fik Onkel Hans med gast (fruen) 24 stk. om bord, jeg selv 12 stk. hvoraf 6 blev hjemtaget, Svanen 4 stk.

Kl. 12.00 blev kursen sat til Omø havn for en times hvil og en enkel Frankfurter eller to, samt vand. Kl. ca. 16.30 kom der en del vind/søbrise og vi besluttede derfor at sætte kursen mod Karrebæksminde som vi ankom en time senere. Da der var en ½ time til broen åbnede spurgte jeg over VHF'en om der var nogen der kunne drikke en KOLD blå, og der gik ikke mange sekunder før der var fortøjret en båd på hver side af Jeanne d'Arc.
Kl. 18.00 åbnedes broen og det var tid til at takke af for i dag.

Med fiskehilsen
Jørgen

Tilbage