Team Jeanne d'Arc
FISKEDAGBOG

 

25.08.2011

 

Fire fridage og den første er der lovet fiskevejr. Så af sted til Storebælt efter morgenens og formiddagens regn og dis.  Prøvede først de flade nede ved Egeholm, men de var meget svære da de nippede forsigtigt.
Det blev dog til 16 stk. og en af de grimme Fjæsinger. Det var ellers meningen at der skulle være undervands filmet i dag, men et glemt videokabel derhjemme satte en stopper for det..
Sidst på eftermiddagen skulle det prøves om det var til at pirke en Torsk ved  broen. I første forsøg pirken blev sendt af sted resulterede i en Torsk på 1,5 kg. Efter 5 forsøg måtte jeg opgive, da et trykket ribben ikke kunne holde til de kraftige bevægelser med pirkestangen.  Stangen blev pakket væk og derefter gik turen over til det lidt lavere vand for at prøve en flad der. Det måtte hurtigt opgives da smerterne i ribbenet var for store, så kursen blev sat mod havnen.

Team Maper var også på vandet , vist nok med et nogenlunde resultat. Ligeledes Team Onkel Hans var på vandet, hvor det blev til 8 flade og 2 torsk.

 Med fiskehilsen
Jørgen

Tilbage