Team Jeanne d'Arc
FISKEDAGBOG

24.07.2013

Endnu en dag på Storebælt i perfekt vejr. I dag var det svigersønnen Kasper og  barnebarnet  Oliver på knap 5 år  der var med. Og selvfølgelig tilrettelagt så Oliver fik mest ud af det:)

Vi startede med lidt dørgning rundt ved broen efter Ørred og Makrel. Og en enkeltgang var  vi heldig med bid på alle 3 stænger vi havde i vandet og kunne lande 3 Makrel, der ud over havde nogle enkelte små oppe og vende. Sidst på dagen blev de flade prøvet, men dem vi fik op var meget små og blev genudsat, og ellers var de svære til at få til biddet.

Men ellers blev der hygget for mormor havde jo fyldt køletasken med alt fra slikkepind, lakridser, saftevand og pølser på termokanden.

Da vi skulle i havn var det Oliver der der overtog styrepinden, med lidt hjælp fra GARMIN autopiloten. Se her  http://youtu.be/vh9GXpsKTCw

På vandet var også Team Onkel Hans med Hans og Joan, og jo de fik da lige et kald  på VHF'en, fra Oliver da vi sejlede ud:)

Med på vandet var også Leif Team Blondie fra Nakskov der ferierer i Næstved, og han skulle da lige høre Oliver om hvor fiskene var, og ja det spørger man da ikke en 5 årig om for svaret er naturligvis "ude i vandet"
næsten samme svar som man får fra en "garvet" trollingfisker når man spøger hvor han har fanget drømmelaksen:)   

Med fiskehilsen
Jørgen

Tilbage

 

 

 

Ja man bliver da træt efter mange timer på vandet:)