TEAM JEANNE d'ARC 
FISKEDAGBOG

24.04.2010

Så blev det lørdag, og vejrudsigten lovede godt vejr på Møn.  Sammen med Team Onkel Hans var det hjemmefra kl. 05.00 og kl. 06.15 blev kursen sat mod den sydlige del af 40 m kurven. Vel ankommet blev grejet sat og der blev trollet nord på.  Samtidig med at vi sætter grej for Thomas (Ronja) fra NB-bådene, der ligger lige i nærheden,  et godt hug på den første stang han har sat. Det resulterer i en flot Laks på 15,2 kg og ny PR.

Vi troller videre nordpå uden at se nævneværdigt med fødefisk, før vi når op til syd for Krigers hvor der står massivt et par stimer højt i vandet. Efter 3 oversejlinger kan jeg ikke finde dem mere, og sætter derfor kursen mod Kondomet. Nordøst for Kondomet er der kraftige forekomster af fødefisk, og pludselig udløses riggen fisket i ca. 40 fod. Et kort hidsigt udløb på ca. 150 fod. Ind med snigeren og øvrige 3 stænger i styrbordsside. Bagbordsside for lov at blive, for det skulle vel ikke være nødvendigt at tage det ind.
Fat i stangen med Laksen. Den eksploderer fuldstændigt vanvittigt og stopper først da tælleren står på 712 fod. Nå, nu må vi vist hellere rydde bagbordssiden også. Efter 20 min. kamp ligger årets første Laks på dørken, 102 cm og 13,2 kg. taget på en Grizzly Salar. Alle tre kroge var plantet solidt i kæften så var svært at få åbnet denne og få krogen ud. Maven var fyldt med STORE sild og brisling.
Efter yderligere en 1 times fiskeri blev et strømskel passeret lige ved kondomet og derefter var der en masse græs, så grejet blev taget ind og kursen sat mod havnen, med ankomst 18.15.

Team Onkel Hans med Hans og Joan  fik desværre ingen fisk i dag.

Med fiskehilsen
Jørgen

Tilbage
 

.