Team Jeanne d'Arc
FISKEDAGBOG

23-25.05.2012

Var ellers lige kommet hjem lørdag fra Pukavik, men da jeg havde ferie og vejret så lovende ud torsdag-fredag, blev båden pakket onsdag middag og kursen sat mod hytte 5 i Kollevik. Vel ankommet kl. 16.00 blev der lige hilst på Team Blondie og Team Gnags fra Nakskov som var kommet over mandag aften. Tirsdag var de kommet lidt sent på vandet men Blondie havde da landet en Laks på 13,0 kg. Onsdag var de blevet inde pga. vind.

Torsdag morgen var jeg klar kl. 05.00 og fiskede fra Godmorgenbøjen og ud til Hanø (og hvorfor mon det!) og ellers i området over til Ternø og retur. Det blev til godt 12 timers fiskeri uden et eneste tilbud, ud over lidt horn.
Nakskoverne fik heller ikke noget.

Fredag morgen afsted igen kl. 05.00 med kurs indenskærs og derefter 8-10 mil sø ud. Fiskede i området ned mod Hasselø hvor de svenske både også lå. Kunne høre svenskerne havde det rigtigt svært uden hug ud over horn og en der fik et kanon dobbelthug (plastpose). Ved ca. 10 tiden gik hornene helt amok og i de næste 4 timer sad jeg stort set ikke ned  da de bed på alt , om det var i overfladen eller 60 fod nede var ligegyldigt.
Kl. 14.00 blev alt grejet hevet ind og jeg havde besluttet at tage hjem. Team Blondie fik lige et kald for lige at melde at jeg tog ind og for at høre hvordan det gik dem. De havde heller ikke andet end horn. Håndtaget i bund og 3 kvarter senere holdt jeg ved hytte 5. Hurtig nedpakning af båden, et bad, afrydning af stugaen og så var jeg kl. 16.00 klar til hjemturen.

En lille video fra turen her


Med fiskehilsen
Jørgen

Tilbage