TEAM JEANNE d'ARC 
FISKEDAGBOG

22.12.2007

Efter at have hørt om de gode fangster af ørred i på Køge Bugt i den forgangne uge, skulle det lige prøves.
Hjemmefra ved 10 tiden - det var jo dårligt nok blevet lyst - og ups kom på vejen i tanke om at Køgedræberne lå der hjemme, efter at have fået nye kroge.
Ind til K-T-C - udsolgt - men det blev lige til et par andre, måske brugbare.
Ud over dette et godt tip fra Jan om at fisken nu er noget sydligere end Prikken. Prøv på 10-12 m vand ned forbi Tryggen. Så efter 10 min sejlads blev grejet sat og kursen lagt.

Der skulle nu ikke gå lang tid før der kom gang i løjerne. Jeg havde simpelthen et kanon fiskeri mellem kl. 13,15 og 14.15.

Det startede med et trippelhug, en undermåler, en på 3,2 kg og den tredje slap 6-8 m fra båden (så større ud måske 5-6 kg).
Efterfølgende nåede jeg ikke at få sat grejet igen før der var bid igen. 3 undermålere tog på skift agnen.
Efter at alt grejet var sat igen og der blev overvejet taktiken for at vende tilbage til trippelpunktet, kom dobbelthugget i vendingen, en undermåler og en på 2,2 kg.
Efter dette skete der ikke mere, og den varme kaffe og ostemaderne havde jeg glemt i bilen så jeg sejlede ind ved 15 tiden.
Alle fisk blev taget Grizzly grøn/gul popcorn og sort med rød r.. på kusamo, kusamo/sideplaner og dipsy, mellem 180 og 240 fod fra båden


En herlig eftermiddag på vandet.

Med fiskehilsen og God Jul
Jørgen

Tilbage