Team Jeanne d'Arc
FISKEDAGBOG

22.07.2014

3 fridage hvor det har været ulideligt varmt, så i dag var det besluttet at stå op kl. 04.00 og tage på Storebælt, for at se om der skulle være en Makrel og lidt flade. Ud til broen, på med makrelforfanget og et par 60 gr. pirke og så var det ellers lidt rundt. Efter en god times tid var der en håndfuld fine Makreller i båden og da jeg gør et par stop over nogen stimer nede over bunden og sænker tacklet ned , bliver det med en blanding af Makrel og små Torsk.
Efterhånden var det ved at være tid til de flade, men ups, skalrejerne var glemt hjemme i vasken. Nå ja så kunne man da også prøve med lidt Gulp, røde børster på fladfiskeforfanget og ud med det  til autofiskeri:) Jeg havde jo også en spand Gulp Tobis, så hurtigt blev der bundet et tackel med 2 små trekroge der blev plantet i Tobisen. Er man så det rigtige sted, jo da efter små 3 kvarters tid, kommer det længe ventede sug i kæppen (kommentarer overflødige) løsline, vente et øjeblik, slå bremsen til og løft,  yes den er der, er slet ikke i tvivl det er min første rigtigt fangede Hvarre. De jeg har fået tidligere år har været som bifangst:) ved fladfiskeri, så det her føles rigtigt godt. Den slås godt men til sidst må den overgive sig og det er en pæn, ikke prangende men passer lige til panden senere på dagen:) Ingen vægt da der ikke er strøm på digitalvægten.

Det var meningen at jeg ville være taget ind kl 12.00 men efterhånden var den blevet 14.00 så der afsluttes lige med et træk efter Topedoerne, og det giver dag også en håndfuld til.

Hjemme kl. 17.00 hvor Hvarren kom på panden, mums:-)

Med fiskehilsen
Jørgen

Tilbage