TEAM JEANNE d'ARC 
FISKEDAGBOG

20.09.2008

Jeg havde aftale med Team Onkel Hans at de flade skulle prøves igen i dag. Efter Hans'es forrygende fiskeri sidste lørdag ved Broen, var det derfor aftalt at vi i dag kørte til Korsør og satte bådene i. Kl. 6.00 var der afgang fra Næstved, sammen med Hans, brødre og far. I Korsør dukkede min gast, Jesper "fluefiskeren" op.
Efter isætning blev kursen sat mod det punkt som Hans havde så stor succes med i sidste uge. Efter en god start døde fiskeriet stort set ud, hvorefter det kun blev til enkelte.
For at sprede søgningen lidt blev kursen sat 5 mil sydpå til et nyt punkt som Team Ternen for 3 uger siden havde fanget godt på. Det blev her til et par enkelte på et par timer så der blev returneret til Broen.
Her viser det sig at de 2 andre både også kun har fået en enkelt i ny og næ.
Mens vi ligger samlet alle 3 både over en 4-5 m vand, får min gast øje på et par flade på bunden. Storebror på Onkel hans er resolut og smider lige en børsteorm ned i kæften på en af dem, og så er den hjemme.

Resultatet af en god "sommer"dag blev til 17 flade på Jeanne d'Arc. Vi fiskede med skalrejer, børsteorm og Rød Gulp Alive. Den røde Gulp overraskede og stod for 2/3 af fangsten.
De 2 andre både fik tilsammen 47 flade, vist nok fortrinsvis på skalreje.

Med fiskehilsen
Jørgen

Tilbage
 

.

Jesper "fluefiskeren" med et par flade