Team Jeanne d'Arc
FISKEDAGBOG

 

20.03.2011

 

Så blev det tid til årets første fisketur efter Laks.  Det var aftalt med hr og fru  Team Onkel  Hans  at vi tog af sted  hjemme fra ved 07.30 tiden  og vi ville prøve at fiske i Bananen og Kondomet.  Dagen bød på 5-7 sek. vind og ikke ret meget varme i luften og først på eftermiddagen  en af de hurtigt drivende tågebanker. Det blev ikke til et eneste nap til nogen af os og vi så heller ikke det mindste på loddet. Kl. 14.30 blev kuglerne hevet op og kursen sat mod havnen. Hørte på radioen at Brian,Team Blue Bird landedeen Laks på 8 kilo, så fisk var der da :-)

 Jeg brugte også dagen til at få testet min Garmin Radar og  VHF 300i AIS som ikke rigtigt tidligere har villet køre sammen. Der var simpelthen ingen effekt på VHF''en, når radaren var tændt, hvorimod når radaren var slukket bragede VHF bare igennem. Efter at have kontaktet Søren Garmin kom der hurtigt et svar tilbage. Man havde kontaktet USA og herfra oplyste man at der skulle indsættes en "dims" i radaren. Så efter aftale havde jeg  afleveret min Radar i Allerød, og bare to dage efter var den retur. Den er som sagt nu afprøvet og alt virker bare perfekt. Se det er SERVICE på en 4 år gammel radar.

PS. nedenstående under billederne er et indlæg  jeg har lagt ind i forum på SSK hjemmesiden om min mening vedr. rampeforhold  i Klintholm havn.

Med fiskehilsen
Jørgen

Tilbage


Team Onkel Hans i tågen.

 

Indlæg på forum på Sjællands Småbådsklubs hjemmeside

 

Klintholm rampe
Jeg var søndag på årets første Laksesats til Møn. Var selvfølgelig lidt spændt på om der kom BLANKE skæl i båden og var også lidt spændt på det nye rampe initiativ på havnen.
Vedr. fiskeriet hvor jeg fiskede fra Bananen rundt Klinten og ud og vende i Komdomet uden at se det mindste på loddet og uden det mindste lille nap, så var det selvfølgelig skuffende og så var det hammer koldt også.

Vedr. den nye rampe og den opførsel der blev udvist i Klintholm havn var det en endnu større skuffelse.
Den nye rampe benyttede jeg ikke da jeg syntes der er flere uheldige punkter ved den. Bl.a. er de to første betonplader placeret vandret i niveau med broen ud i vandet og herefter er der et voldsomt knæk med de øvrige betonplader ud til vandet. Jeg har en ”meget” lang trailer og kunne godt komme i tvivl om den ikke kunne komme til at hænge på dette knæk.
Dernæst skal man rimeligt langt ud i vandet med traileren for at kunne sætte båden af. Alligevel kunne det ses at der var flere der har haft motorbenet nede og køre i sandet. Broen er meget kort og skal båden flyde kan ikke hele båden ligge langs den. Endvidere mangler der noget bolværk/planker på siden af broen som båden kan ligge op ad uden at fenderne kommer ind under broen og uden at man skal ligge op af den yderste støbte betonklods.
Vedr. parkering er der på skuret ved slæbestedet anvist plads på græsarealet lige uden for byen og nu i rimelig afstand til havnen. Disse regler har også været beskrevet her på siden og alligevel bliver der parkeret på havnearealet. Og så ved jeg godt at de 5-6 stk. der havde valgt at parkere her vil sige at der jo var plads nok, ja men hvad så den dag der 30-40 der skal i og vil være af samme opfattelse af at de også har ”lov” til at parkere behageligt 10 m fra rampen.

Som sagt brugte jeg ikke denne nye rampe men kørte ud til den gamle. Det var der i øvrigt også en 10-12 andre der havde valgt og her er der jo også et antal parkeringspladser til rådighed før der er fyldt op og ”man” skal uden for byen. Nu er der jo talt og skrevet meget om ham den ”sure tysker” men hvis vi opfører os ordenligt kunne det jo godt være at vi blev behandlet efter fortjeneste.
Et er i hvert fald, at da jeg kommer ind ved 15 tiden sammen med en kammerat står den kvinlige havnefoged for Marinaen på broen og spørger om vi har årskort. Nej det har vi ikke men vi har smidt 2 kuverter med 50 kr. i postkassen inden vi sejlede ud. Det er ok siger hun men det var også de eneste der havde betalt, og hun havde lige haft fat i 3 både der ikke havde betalt de sølle 50 kr. så de måtte af med 100 kr. Da der yderligere holdt 6-8 trailere på pladsen kan man så gisne om de har årskort eller bare har ”glemt” at betale.

Nu har jeg postet mit indlæg her på SSK siden, men det skal ikke ses som en påstand om at alle der ikke havde betalt eller parkerede i industrihavnen er SSK medlemmer.

I øvrigt for at der ikke skal ske misforståelser har jeg ikke nogen som helst tilknytning til Klintholm Havn og Marina eller personer tilknyttet disse.
Det nærmeste jeg kan komme er
Jvist at min kone har en veninde hvis mor bor på alderdomshjemmet  

Vedlægger 4 billeder vedr. mine påstande på den uheldige opbygning af det nye slæbested som jeg ellers havde set frem til at skulle bruge.

Knæk og bræk, vi ses der ude, mvh. Team Jeanne d’Arc