Team Jeanne d'Arc
FISKEDAGBOG

19.03.2015

Så blev det endelig fiskevejr på en fridag. Var for 3 uger siden ud med den gode Søren i Team SEP, hvor vi fiskede i Bananen uden det store held. I dag var Dragoen så klar til årets første tur til 40 meteren.

Onsdag  eftermiddag blev ud over pakning af båden brugt til montering af et par LED-lys på 15 W 1000lm, på targaen, ved siden af Radaren. Dette skulle vise sig at være en god ide, idet jeg næste morgen ankom til Klintholm 05.00 og så var det rart at kunne sætte lidt lys ned over slæbestedet da der blev bakket til, og i øvrigt rart at kunne se hvad man foretog sig oppe i båden:)

En god ½ time senere blev kursen sat ud mod 40 meteren, og SEP der havde overnattet i havnen blev lige fundet på AIS'en. Han lå med samme kurs 4 mil længere fremme og han fik så lige et kald. På vej ud var der en smule gamle dønninger, men det skulle vise sig som dagen skred frem blev det helt blankt vand.

Jeg kunne godt mærke at det var nogen tid siden at jeg havde været i gang med planerboard osv. men stille og roligt var rutinerne snart på plads igen. Jeg startede på 40 m kanten og gik mere øst over, mest fordi der var ikke de mange både at se og her har jeg tidligere haft godt fiskeri. Der skulle da heller ikke gå så lang tid før den første Laks gik til biddet i 80 fod på riggen, og her på min favorit, Wrigloo vobleren med den blanke Dodger foran. Hurtigt blev de øvrige downriggerstænger og dibsyerne taget ind og den første fight kunne begynde.
Fed fornemmelse da den senere gled ind over netrammen og kunne løftes op i båden, en fin Laks på ca. 9,20 kg.

Hen over dagen kom der yderligere  3 pæne Laks i kassen, og kan kun sige at den havde været en perfekt dag. Ud over det gode fiskeri i perfekt vejr, bød dagen også på Tranetræk og 3 stk. Ørne lagde også lige vejen forbi:)

14.30 var grejet taget op og SEP fik lige et opkald om han havde bestemt sig til at blive eller skulle med hjem til klubaften i NB. SEP valgte at blive for at ville fiske fredagen også, og beklagede at han ikke kom til klubaften, men det ville han råde bod på næste gang, ved at tage LAGKAGE med, og det husker vi SEP:-)

GARMIN plotteren blev nu sat på Klintholm havn, 27,2 mil og ja så var det bare at aktivere piloten og sætte farten til de godt 27, så en god time senere var jeg i havn. Båden op, i gang med at rense fisk, fruen fik et kald at jeg kunne spise kl. 18.00, og så var det mod Næstved. Hjemme 17.45, båden kørt i garage, spise kl. 18.00, et bad, og blev så hentet af Peter og John til klubaften i NB, hvor jeg havde lovet at tage boller med (dem havde fruen bagt  i løbet af dagen:-)) Sent hjemme og på hovedet i seng kl. 23.30 og så er det lige at man kan mærke man ikke er 16 år mere.

Fiskehilsen
Jørgen

Tilbage