Team Jeanne d'Arc
FISKEDAGBOG

16.09.2011

Fridag og så så det ud til at vinden ville lægge sig godt middag. Efter at have haft en del bøvl det sidste ½ år med at Zukien  ikke ville lade på forbrugsbatteriet, men kun på startbatteriet havde jeg forleden været hos VM hvor Thomas skiftede en sikring i motoren, og så skulle det være i orden . Det skulle så afprøves i dag, så 13.30 var jeg på vej ud fra havnen i Korsør.
Startede med at dørge med et par stænger fra havnen, over til revet og ud langs broen, for at se om der skulle være en ørred eller makrel.  Efter et par timer havde vinden lagt sig helt og jeg havde ikke haft et eneste nap, så nu var det tid til at satse efter de flade.
Ingen ved broen, så efter en ½ time blev kursen sat mod Egholm. Her skete der heller ikke noget, så undervandsvideoen blev sendt ned for at se om der var liv. Tilsyneladende var der en hel del flade men de fulgte bare efter den slæbende agn, eller slog lidt til den uden at bide.  Som det ses på nedenstående video kører kameraet lige hen over en skrubbe uden at den reagerer. Efterfølgende kroges en enkelt under optagelsen og i alt bliver det til 2 stk.
Da solen begynder at gå ned i vest bliver kursen sat mod havnen og en god eftermiddag/aften i rigtigt godt vejr er slut. Snakkede med et par af NB gutterne, Orla i Belone som lå og dørgede rundt hele eftermiddagen ved broen og kom ind samtidig med mig, uden resultat. Søren, Bamseline lå ved Agersø hvor han havde fået en del Torsk i Agersøsund, men også havde det meget svært med de flade. Fik vist også kun et par stykker.

Laderen på Zukien fungerede perfekt og leverede 14,5 volt til forbrugsbatteriet, så der ikke var problemer med at der var strøm til video og til PC. 

Med fiskehilsen
Jørgen

Tilbage