Team Jeanne d'Arc
FISKEDAGBOG

16.04.2014

Efter en uge i Klintholm, passede det lige med 3 arbejdsdage  og så var der lovet rigtigt godt vejr onsdag. Båden blev derfor pakket tirsdag formiddag inden eftermiddags vagten så den var klar til onsdag morgen. Efter 4 timers søvn ringede vækkeuret 03.45 og så var det bare op og af sted. I dag var der lovet høj sol og vind under 3 sekm. så fruen var med på årets første tur. Vel ankommet til havnen blev båden sat i og så gik det ellers mod 40 meteren i det pragtfuldeste vejr, og jo vi skulle selvfølgelig ud hvor der ugen før havde været godt fiskeri.

Senere på dagen stødte Team Blondie til i samme område som igen blev fisket på kryds og tværs. Der blev en svær dag, og ikke kun for os kunne jeg høre på radioen, og alligevel blev det midt på formiddagen til  en 4 kg's og sidst på eftermiddagen en på 9 kg. Team Blondie kæmpede også med det og tabte flere fisk før det endelig sidst på dagen lykkedes at fået par 4 kg's til at hænge på så de kunne fightes af sønnen:)

Midt på eftermiddagen er jeg så uheldig at en rem på den ene downrigger knækker, og da jeg ikke kan finde reserve remmen jeg altid plejer at have med, bander og svovler jeg over nu at skal til at dreje den op manuelt på tromlen nede fra 65 fod.  Så er det lige fruen er skarp i pæren  og spørger hvorfor tager du ikke bare den fra den anden og kører den op med, jo selvfølgelig:)

På et tidspunkt hvor vi sidder og betragter Møn's klint i det flotte solskin, siger jeg til konen at der er bare 36 km der ind til. Ups det skulle jeg ikke have sagt for nu mener hun at vi måske nok må sætte kursen den vej:)
Kl. 18 er det så ved at være tid, for der skulle renses fisk og der er lang vej hjem.

Kl. 22.15 var Dragoen kørt i pit og 22.45 sov fruen:)    

Med fiskehilsen
Jørgen

Tilbage