Team Jeanne d'Arc
FISKEDAGBOG

15.11.2011

For 4 uger siden havde jeg et kanon fiskeri på Bæltet, så der skulle prøves igen i dag på den samme plads. Hjemme fra 07.45 sammen med Kim, en kollega som gast. På vejen forbi Per VM for at købe nogen af hans gode børster og så ellers til Korsør.  Vel ankommet bliver kursen sat mod den gode plads og Kim når dårligt at få agnen på bunden før den første flade hugger. Efterfølgende har jeg også kontakt og over de næste timer er der et til tider godt fiskeri, vekslende med lidt døde perioder. Men alt i alt en god dag i perfekt vejr, hvor solen kom frem og varmede lidt. Det blev samlet til 42 spisefisk i kassen og ca. 20 udsætter. Ingen voldsomme store men pæne fisk.  Det var både Issing, Skrubbe og Spætte.

Den sidste lille time blev brugt på lidt torskefiskeri på en plads hvor Per, Team Maper lå og fiskede Torsk. Per havde fået Torsk op til 5 kg, men vi var ikke heldige det blev kun til nogen små.

Team Onkel Hans var også på vandet og gik efter Pighvar. Det blev vist kun til nogen få flade og et par mindre stegetorsk.

Kl. 16.00  blev kursen sat mod havnen, for solen var på vej ned i vest og så ved vi jo godt at i løbet af en ½ time så er det jo mørkt.

Med fiskehilsen
Jørgen

Tilbage

På et tidspunkt passerer et af Mærsk containerskibe, Emma Mærsk, 398 x 56 m med en dybdegang på 14 m.
Størrelsen svarer til ca. 4 (fire) fodboldbaner :-)
Det gav godt nok noget af en hækbølge som det var om at holde stævnen op imod.