TEAM JEANNE d'ARC 
FISKEDAGBOG

15.08.2008

Endelig så det ud til at der igen kom en dag med stille vejr, så efter en hektisk uge hvor jeg blev morfar (ja farfar er jeg 3 gange), var det aftalt med Team Onkel Hans at Stigsnæs skulle prøves igen.
Da der fra formiddagen var en del vind, og da lige OL semifinalen for GULDfireren skulle ses først (sønnen fra Team Svanen er en af roerne), blev der først taget af sted over middag. Da der stadig væk var en del vind, tog det en times tid at sejle derned.

Vel ankommet blev fiskeriet startet på de kendte pladser. Efter 3 timer havde jeg "kun" fået en enklet undermåler, hvor imod Hans havde 4-5 pæne store i nettet. Fra 17.30 og en time frem fandt jeg et hul med masser af flade, dog de fleste undermålere. Det endte med 8 stk. pæne store, de største 45 og 48 cm. Pludselig skiftede strømmen og tog til, og dermed døde fiskeriet ud, så kursen blev derefter sat mod Karrebæksminde.

Onkel Hans havde på et tidspunkt da han flyttede plads glemt nettet der hang ude på siden, så det mistede han. Så hans resultat blev at han smed de 4-5 gode flade og efterfølgende ikke fangede mere.

Med fiskehilsen
Jørgen

Tilbage
 

.

Morfar med Oliver