Team Jeanne d'Arc
FISKEDAGBOG

13.03.2014

Fridag og godt vejr, årets første tur til Møn sammen medTeam Maper. Det var så i dag at det nymonterede gear fra GARMIN skulle afprøves for 1.gang. Havde desværre glem at sætte SD kort i fotoapparatet , så ingen billeder fra i dag.
GPSMAP 1020xs med GCV 10 modulet og DownVü/SideVü transducer, er en værdig afløser for min 4010 og det bliver spændende i den kommende tid at lære det at kende til fulde. GMR18 xHD radaren's første indtryk lader også til at give endnu et løft , med højere detaljeringsgrad og større præcision, på selv de mindste objekter. Spændende......

Fiskeriet i dag var vil jeg sige rimeligt, med 3 fisk i båden på 2 x 4 kg og  en på 8 kg., der ud over yderligere 5 kontakter der ikke ville blive hængende. Og som jeg kunne forstå på andre havde de også svært ved at få dem til at blive på krogen eller bide rent. 
Kunne godt mærke at man var lidt rusten i rutinerne, selvom jeg i sidste uge havde været gast hos Maper  (ups, hvor jeg i øvrigt blev søsyg) så er det lidt anderledes når planeboardet skal ud og køre og man selv skal håndtere de mange stænger:)

Og så var det jo også i dag at den nye Ursuit Rapala Comfort Gore-Tex tørdragt med X-Tec inderdragt skulle prøves på vandet for første gang. En rigtig god oplevelse, med en let dragt med god komfort, kan anbefales:)

http://www.jagtogfiskerimagasinet.dk/kat541-Overlevelsesdragter/side2892-Ursuit-Rapala-Comfort-Gore-Tex-2pc.-Tørdragt.html

Men en god dag på vandet, og laksefeberen raser videre, glæder mig til næste tur:-)

Med fiskehilsen
Jørgen

Tilbage