Team Jeanne d'Arc
FISKEDAGBOG

11.06.2013

I dag havde det maget det sådan at vi var 3 både der havde fri og kunne prøve Møn igen på en varm juni dag. Det var Maper, Per med gast Kim, Onkel Hans med Hans og fru Joan og undertegne i Jeanne d'Arc.
Hjemme fra kl. 06.00  og godt et par timer senere på 40 meteren hvor Hans i fredags havde godt fiskeri med 5,5 og 10 kg, + en mistet og 2 øvrige tilbud.

Jeg fandt hurtigt et godt område med masser af fødefisk og besluttede at køre kløverblad på et fast punkt, for der burde være Laks med alle de fødefisk:) Først var det gasten på Maper, Kim, der landede en undermåler for derefter senere at tage en på 4kg., derefter var det Joan på Onkel Hans der ligeledes landede en på 4 kg.
Jeg selv startede men en lille hidsig undermåler taget på planerboard og godt middag var der så et godt udløb på riggen i 80 fod, hvilket resulterede i en Laks på 7,1 kg. Så min beslutsomhed med at blive over fødefisken  gav gevinst til sidst.

Alle  landede fisk blev i øvrigt taget på det samme blink, BIG ED (guldblinket) og på samme blink som Hans om fredagen havde 5 kontakter på:) Jeg havde så i dagens anledning sat en lille hidsig VK flasher foran.

Kl.15.00 var det blæst en del op fra vest og med 18 mil til Klintholm og en aftalt hastighed på ca. 10 knob er der sku. langt ind:) Men skidt, en god dag i godt selskab og så 3 både i havn  med lakseflag, midt i juni  det kan man ikke klage over.

Med fiskehilsen

Jørgen

TilbageMums, 7,1 Laksefilet vakuumpakket.