TEAM JEANNE d'ARC 
FISKEDAGBOG

09.05.2010

Ja så blev et søndag og en perfekt vejrudsigt til Møn. I dag afgang 03.30, og i dag er vi 3 både, Svanen,  Onkel Hans og undertegnede, og senere ville Team Beijing støde til.

Igen i dag vælger vi at begynde fiskeriet lige vest for Kondomet. Efter at have gennemsejlet dette forsætter Onkel Hans sydøst på og undertegnede går nordøst mod Krigers. Svanen bliver ved Kondomet og afventer at sønnike, Team Beijing skal komme.

På vej mod Krigers lander jeg en undermåls Laks på 52 cm og den bliver nænsomt udsat igen. Da der ikke har været fødefisk at se beslutter jeg mig at hæve kuglerne og powersejle 8-10 mil sydpå.
Da jeg hører på VHF'en (og tak for det) at der bliver taget Laks i 60-70 fod bliver der sat et par Grizzly i denne dybde. Der skal da heller ikke gå mere end en ½ time før jeg kan lande en Laks på 5,20 kg, taget netop i 60 fod.

Efter at grejet er sat igen og der bliver vendt rundt hører jeg på VHF'en at Mette fra NB, mener at der er en der har trykket på en kontakt, for det er da helt vildt som alle både får fisk lige nu.
Og ja ham med det brede smil :-) har ret, for jeg får igen et hug, nu på en sideplaner og det er tvillingbroren til den første, nemlig igen 5,20 kg.

Endnu engang bliver grejet hurtigt sat igen og der bliver lavet en sløjfe på det hotte WP. Igen et godt hug på sideplaneren, og med 350 fod ude vælger den et par spring i luften med sideplaneren  helt fri af vandet. Efter at det meste af grejet er taget ind bliver den fightet forsigtigt ind til båden hvor sideplaneren afmonteres. Da endelig Laksen kommer til overfladen ser den ud til at være mør og lægger sig på siden, men ak pludselig ruller den et par omgange og krogen slipper sit tag, æv. Umiddelbart så den ud til at være en +10.

Dagens fangst blev således 2 x 5,20 kg for mit vedkommende og uheldigvis en 0-bon til Onkel Hans og Svanen.
Team Beijing debuterer med en Havørred på 3,50 kg.

Med fiskehilsen
Jørgen

Tilbage
 

.