Team Jeanne d'Arc
FISKEDAGBOG

08.08.2014

Det er blevet  til 4 ture på Bæltet i de sidste 3 uger.

Den 26.07 havde jeg niecens mand revisoren Brian med og vi fik en god dag på vandet, med en enkelt Makrel (de var ikke til at finde) en enkelt  lille Torsk og så ellers 24 flotte flade.

Den 30.07 hvor John i Team Svanen var med og hvor vi primært havde aftalt at fiske Makrel. Makreller var ikke til at finde og det blev derfor kun til et par enkelte til hver. Vi skiftede derfor til fiskeri efter de flade med børsteorm og det var også meget svært i dag, også selv om de fik serveret mange børsteorm, John havde indkøbt 4 pakker til hver, så der manglede ikke noget:)

05.08 igen er John Team Svanen med på vandet. Vi prøver lidt af hvert ved Broen, startende med Makrel, et par timers koncentreret Hvarre fiskeri, og derefter primært fladfiskeri efter Ising og Skrubber uden det store held.
Alle de gamle pladser er som støvsuget så omkring middagstid kalder jeg op på radioen at jeg går en tur syd på for at se om det er bedre. Men her er det ikke bedre og efter at have prøvet 3 pladser fortsætter jeg i et driv ind mod lavere vand ved Egholm hvor jeg før har fisket pæne flade. Og så pludselig inde over 6 m vand sker der noget, både den stang der står i holderen og den jeg har i hånden giver dobbelthug med pæne skrubber.  Det viser sig så at på en strækning hvor vandstanden er mellem 6 og 4 m vand at det er her de flade holder badeferie i det over 20 gr. varme vand.  For hvert drev er der 12-15 oppe at vende og John der ligger lige uden for Korsør havn får lige et opkald om at  han nok skal prøve at søge ind mod lidt lavere vand. John vælger at komme ned syd på og første gange han sende taklet til bunden er der fuldt hus, sådan.
Da jeg et par timer senere afslutter fiskeriet er der 42 pæne skrubber i kassen og der er vel sat det meste af en 30 stk. ud igen, så en helt godkendt dag.
Hans, Team Onkel Hans var sammen med Per Team Maper, sidst på formiddagen også kommet på vandet og de havde i starten fisket efter Ørred ved broen, uden at få nogen, og senere var gået over til Hvarre fiskeri hvor Hans havde fanget 3 stk. , men det hørte vi jo først om da vi var kommet i havn:)

08.08 Svanen og Onkel Hans er igen med i dag. Jeg har besluttet at det primært skal være efter lidt Torsk og så Hvarre fiskeri i dag. Efter 5 timers fiskeri omkring broen/Sprogø uden den store succes bliver kursen sat ned syd på for her er en plads som altid holder Torsk, og det bliver da også til 4 godkendte op til små 4 kg.
Søren, Team Garmin som jeg har hilst på om morgenen ved isætningen ringer op og spørger om jeg har fundet Hvarrerne. Jeg kan kun bekræfte  at jeg heller ikke kan finde dem:( Der går nu yderligere en lille time så kommer der igen et ring fra Søren om han kan lokke med en Facebok opdatering:) Da jeg efterfølgende tjekker Facen ligger der et billede af Meinerts junior med henholdsvis en Rødspætte og en Pighvarre i hver hånd i Garmin båden. For sat.. da, ja han kan bare det der, ham hr. Vesth
Jo jeg var selvfølgelig til at lokke, men da jeg kommer op nord på er strømmen for tiltagende og Hvarrerne er ikke til at komme i tale. Kort efter sejler Garmin båden i havn med en del Hvarrer, den største til Søren på 1,8 kg:)
jeg selv og de andre giver det lige en time mere uden den store succes.

Nedenstående lidt billeder fra turene, hvor der blev set alt fra flotte gamle sejlskibe, ubåd og en af de helt store fra Mærsk, samt Sæler og ikke mindst masser af Marsvin:)

Og her er en stump video optaget fra Team Svanen, af Team Jeanne d'Arc se  her

og her af en Finsk Ubåd der gennemsejler Storbæltsbroen, se her

Med fiskehilsen
Jørgen

Tilbage