TEAM JEANNE d'ARC 
FISKEDAGBOG

05.07.2008

Endelig blev det godt vejr på en fridag hvor der ikke var andre aftaler der skulle holdes. Fladfisketur på Storebælt/Agersø  blev aftalt med den nye trolling bådejer "Team Onkel Hans". Og med den vejrudsigt der var lovet var det ligeså nemt at sejle fra Næstved som at skulle køre til Korsør. Så kl. 8.45 blev kursen sat ud af Karrebæksmindefjorden og derefter mod Agersø.
Onkel Hans'es far og bror var allerede på plads ved Agersø da vi kom frem, men var lige begyndt fiskeriet , dog uden at have fanget noget.
Dagens fangst blev 10 stk. til Hans, 15-20 stk til Hans'es far og bror og jeg selv fik sølle 5 med de 2 som udsættere.

Mens jeg lå ved Agersø kom der lige en opringning fra sønnen, som gik inde på Stigsnæs havnen med familien, og de ville da godt lige med ud en smuttur, nu det var så godt vejr. Så selvfølgelig blev de da hentet, hvorefter vi lagde os ud på Mølledybet for at fange en flad. Det blev dog kun til en enkelt udsætter.

Det skal også lige siges at jeg fjollede lidt rundt og afprøvede undervandskameraet. Det var simpelthen spændende at se hvad bund der nu lige var under båden. Ligesom man troede at det var sandbund skiftede det til en muslingebanke. Det var fremragende billeder, hvor der kunne ses krappeløb og en enkelt af de flade der huggede blev også vist live. Grundet PC'ens ikke lige ville som jeg ville, kom der ikke nogen optagelse i kassen, men det skal prøves igen.

Kl. 15.20 blev kursen sat mod Karrebæksmindebroen. Da jeg opdagede at jeg med en fart på 30 knob lige nøjagtigt kunne nå broen 15.55 blev der sagt farvel til de 2 øvrige både. Jeg nåede så lige ind og lå og ventede et par minutter før broen blev åbnet og jeg var derfor fri for at skulle til at lægge targabøjle mv. ned.

Med fiskehilsen
Jørgen

Tilbage
 

.

Sønnike og svigerdatteren med de 2 yngste (2 årige tvillinger)

Den "store" Cille ærgrede sig over ikke at være med