TEAM JEANNE d'ARC 
FISKEDAGBOG

05.06.2010

Vi var nogen stykker der havde talt om at tage til Simris lørdag, men da vejrudsigten var svingende fra 3-4 til 7-8 m allerede ved 2 tiden faldt valget på Møn i stedet.
Fredag kl. 19.00 ankom jeg, John Team Svanen, Peter Team Rasmus til Klintholm Havn.
Inden bådene blev søsat gik vi lige en tur på kroen og fik Stegt flæsk og persillesovs, samt et STORT glas øl.
Derefter var det tid til søsætning og råhygge imens grejet blev gjort klar. I posen kl. 0.00, kl. 3.00 bankede det på kabinen, Er du vågen, det var John der var utålmodig :-)
En god times tid senere var vi ved at være klar, ja næsten for både John og Peter havde problemer med tryk på vandstrålen, ja den på Suzuki'en, nå men af sted kom vi da.
Aftalen var at gå kurs 96 ud, de ca. 20 mil til 40 m kurven og derefter trolle i et område på 4x4 mil syd på.
Team Onkel Hans skulle ankomme til havnen ved 5 tiden og kl. ca. 7 meldte de sig på VHF'en at de var startet syd for Krigers med kurs syd over.
Formiddagen på 40 m kurvn forløb uden nogen kontakter ud over dartpile og så fik Peter en MAKREL på 35 cm. Så hen over middag trak vi alle mod Kondomet, hvor John havde 2 kontakter inden for kort tid (se Team Svanen dagbog) ved 14 tiden.
Jeg selv var begyndt at føle mig dårligt tilpas, (troede det var søsyge, men det har formentlig været solen og manglende væske) så tog derfor en søsygetablet, som efterfølgende resulterede i at jeg sad og faldt i søvn, så derfor valgte jeg at gå i havn ved ca. 14.30 tiden.
Kl. ca. 16.00 var alle i havn og efter en times hygge med nybrygget kaffe blev kursen sat mod Næstved. 
 

Med fiskehilsen
Jørgen

Tilbage

Team Rasmus og Svanen


Nu er det snart for mørkt til at binde knuder.