Team Jeanne d'Arc
FISKEDAGBOG

04.09.2014

I dag er det de flade der skal jagtes, og i dag er hr. Jørgen Groth, min tidligere nu pensioneret bankrådgiver, med som gast. Hjemme fra kl. 07.00 og da båden er sat i vandet i Korsør skal Groth jo lige have en gennemgang af båden, og ikke mindst GARMIN elektronikken:)

Derefter går det ud til de gode fladfiskepladser ved broen, for der jo lovet flade i kassen. Efter små 3 timers fiskeri må jeg erkende at det nok er svære i dag end beregnet, for der er ikke kommet en eneste i kassen, og 3 af de sikre pladser er prøvet. Vi driver da godt nok mellem 1 og 2 knob nord på, men kan da fint holde bund med 90 gr. så øv  hvad skal vi gøre.

Selvom der er en del vind fra syd øst vælger jeg at vi skal ned til Egeholm og prøve den plads der på det seneste har holdt mange fisk. Og jo vi har ikke fisket længe før de første er på krogen, og sådan bliver det ved de næste timer, bl.a. med flere dublerer. Ved 14.30 tiden har vi 30 pæne, 29 Skrubber og 1 Rødspætte i kassen, mange af dem med en rigtig god størrelse.

Så efter en rigtig god dag på vandet i godt selskab, går det ved 15.30 tiden mod Næstved.

Med fiskehilsen
Jørgen

Tilbage