TEAM JEANNE d'ARC 
FISKEDAGBOG

02.07.2009

I dag skulle pladserne ved Broen så afprøves. Båden i vandet kl. 10.00 og så ud til et pragtfuldt vejr. Fiskeriet startede forrygende, med skrubber op til 12-1400 gr., (fanget af fruen)  samt mindre isinger, rødspætter og en enkelt Slethvar. Der blev i alt hjemtaget 15 stk. og genudsat tilsvarende.
 

Kl. ca. 11.00 sejlede vi over til Sprogø, fordi vi havde en aftale med Team Kallestrup fra Samsø. Ja Kallestrup havde planlagt at tage færgen om morgenen fra Samsø til Jylland og derefter køre ned til Nyborg for at fiske sammen med os, for derefter at returnere med færgen kl. 22.00 til Samsø. Ja noget af en tur. Uheldigvis ville bilen ikke længere end til Odense, så var den blevet varm og olielampen lyste. Så efter 3 timer på værksted måtte Kallestrup erkende at det blev ikke til nogen Storebælts tur i denne omgang, for nu var kl. efterhånden ved at være 15.00 og der var altså lige 3 timers kørsel retur til færgen.
De gjorde så et mindre ophold ved Lillebælt uden resultat.

Vi returnerede til østsiden af bæltet da vi fik meldingen om at Kallestrup opgav. Strømmen var nu vendt og 2½ times fiskeri gav kun et par enkelte flade, så ved 16.30 tiden blev kursen sat hjemad.

Med fiskehilsen
Jørgen

Tilbage