Team Svanen II

31.07.2013

Ja hvem ville have troet at John ville skille sig af med sin elskede Nordan 18 som han har været ejer af i ca. 20 år. Jo for 14 dage siden blev båden solgt og afleveret nypudset og i den perfekte stand  vi altid ved at John har holdt sin båd i. Vi var nogen stykker der var lidt nervøse ved situationen  og ringede da lige om aftenen til John for lige at være sikker på at han ikke havde fået en depression:)
Nej, John var ved godt mod og båden var jo solgt til en lokal så han stødte jo nok på den en dag.

Og nej, John stopper ikke med fiskeriet for han har købt sin nye drømme båd, en Warrior 165. I øvrigt en båd som tidligere har været med os på vores Pukaviks tur i Sverige. Båden har nemlig tilhørt Team Kallestrup fra ny og blev af dem afhændet ved årsskiftet. Køberen fra Kolding ville have lagt den til Simris, men da nu Lakse forbudet kom ønskede han derfor at komme af med den og John slog nu til.

John hentede båden i sidste uge og er nu gået i gang med sætte sit præg på opbygningen, som ikke helt svarede til John's forventninger. Ledningsnettet bliver bl.a. efterset/revideret så diverse fuglereder fjernes:)
Garmin autopiloten/hydraulic styringen har fået nye kraftige slanger og pumpen og styreboks er hævet  fra dørken. Styreboks var monteret  helt nede ved dørken, bag pumpen var ikke i god stand da den havde fået vand. Men når vi ved hvordan John kan trylle, ja så er den reddet ved en afrensning, en gang grunder og så en spray autolak.

Jeg sikker på vi de næste måneder vil se mere til John's opbygning af båden.

Lige lidt om båden der som sagt er en Warrior 165, monteret med en Suzuki 70 hk. med stålpropel.

Af udstyr er det gode fra GARMIN, og hvor John allerede har lavet et par opgraderinger.


- GPS/kortplotter GARMIN model 4012

- GPS/kortplotter GARMIN model 4010
- GHP10 GARMIN autopilot, m/trådløs GHC 10 Remote.
- VHF 300I AIS GARMIN
- Radar/radome GARMIN GMR 18 4kW.
- Ekkolod. GARMIN GSD 22 blackbox, (digital).
- Airmar P66 transducer.
- GPS 19x NMEA 2000 GPS-antenne
- NMEA 2000 netværk
- BlueChart G2 vision søkort, størrelse large.
- Suzuki motorinterface.