TEAM BEIJING 
FISKEDAGBOG

25.04.2011

Netop hjemvendt fra træningslejr i Portugal skulle mopaen luftes, da jeg lige have en halv dag hvor jeg havde fri.

Den sidste uges tid i Portugal blev flittigt brugt til at studere vejret mandag d.25, og til tider så det lidt sort ud, men det skulle vise sig at blive rigtig godt.

Gasten på Beijing blev kontaktet og informeret og fisketur, og han var straks klar til at gå efter de store laks, som der i denne tid er fanget ved Møn.

Hjemme på Figenvej blev båden klargjort, og Fars lakseflag blev testet om det stadig virkede, da vi selvfølgelig havde store forventninger til turen og de store laks.

Vi mødtes klokken 03:30 på Figenvej og kørte derefter til Klintholm havn, i forhåbning om at være de første der satte i vandet. Men på vejen derned mødte vi op til flere båden, og da vi ankom en times tid senere var der allerede godt gang på rampen.

Vi fik sat i vandet lidt senere og var så klar til at sejle ud mod Bananen og Bjelkes flak. Men men men, motoren ville ikke starte, og vi tænkte begge at den gamle motor nok snart skulle skiftes. Vi prøvede og prøvede og en gang i mellem kom der liv i den gamle maskine, men kun for en kort stund. Derefter blev far John kontaktet, og efter flere opkald og forsøg på at få den startet kørte han den lange vej til Klintholm havn med tændrørsnøgle og andet værktøj, så vi kunne komme på vandet. Efter en times venten og nærmest opgivende stemning kom far John, og vi prøvede igen og igen. Lige pludselig prøvede min far så at tage shokeren ud og skubbe den ind igen, og der var så fejlen. Efter jeg havde taget shoken tidligere var en lille tap hoppet af, og derfor stod den med fuld shoke hele tiden. Vi fik sat tappen på plads og motoren startede og kørte lige så godt som den plejer, men en ny motor skal der nok snart til alligevel.

Nå men nok om alt dette, for det var jo laksene vi var kommet efter.

Vi var fra havnen sejledt vi et stykke sydøst og derefter trollede ned mod Bananen og Bjelkes flak. Da vi tidligere blev nogle timer forsinket havde vi ikke så meget tid, da der også var påskefrokost derhjemme hos svigerfamilien, så da klokken var 10:30 hev vi grejet op og sejlede mod havn igen, uden nogen fisk i båden og uden nogen kontakt.

Vi hørte dog over radioen at der blev taget en del i området omkring os.

Alt i alt en rigtig god tur i rigtig dejligt vejr.

Med fiskehilsen
Morten

Tilbage