PUKAVIK
12-19.05.07

 

Lørdag kl. 10.30 mødtes 4 bådteam (Svanen, Alma, Sildekassen og undertegnede Jeanne d'Arc), i Boserupskoven øst for Næstved, for at tage på den årlige Laksetur til Pukavik i Sverige. Efter en kop formiddagskaffe blev kursen sat mod det Svenske.
 

Team Mette, Team Ternen og Jydeteamet ville også være på plads i Pukavik.

 

Sagt med det samme, så blev det en katastrofal uge for undertegnede. Nåede ud søndag, sammen med fruen og 4-5 timer mandag så måtte der kapituleres da en modbydelig flue havde sat sig med næsten 40 i feber. Fik fat i nogen gode stærke piller der kunne få feberen ned, så efter at have tilbragt tirsdagen under dynerne, skulle der lige prøves onsdag morgen.

Her var John fra Svanen med som gast, da det nok ikke var helt sikkert at tage ud ene. Det skulle vise sig at efter 4-5 timer var kræfterne helt sluppet op og jeg måtte tilbage til dynerne. Det skal lige indskydes at på vores punkt 294 miste John en pæn fisk.

Efter at have tilbragt rest af onsdag og torsdag i sengen (hvor jeg blev pisse forkælet af min hustru - godt hun var med) blev kursen sat hjemad fredag formiddag. Vel hjemkommet, godt nok hårdt med den høje feber, blev lægen konsulteret og det blev så konstateret at det var en kraftig lungebetændelse der lavede balladen. Efterfølgende resulterede det i sengeligge til Pinsedag og et vægttab på 6 kg.
Og så fangede jeg ikke nogen fisk.  

 

Generelt var vejret rimeligt, men af de 7 Team vi var sammen, blev der kun fanget 3 blanke, mig bekendt.

Det var Thomas fra Team Alma der onsdag ude ved Haslø fik en Laks på 10,4 kg, John Team Svanen der fredag kunne hejse det nyindkøbte Lakseflag for en Laks på 11,5 kg, og Team Ternen der ligeledes fredag fange en lille ørred på 1,5 kg

 

I 2006 var det også Alma og Svanen der fangede Laks!

 

Jørgen ”Team Jeanne d’Arc”

 

Tilbage

træk i trekanten i enden af filmstrimlen

.

Team Jeanne d'Arc er køreklar