Ørred med grøntsager

Forleden havde Bylov "Team havlit" igen været på Køgebugt og fanget en håndfuld små 1-2 kg's Ørreder.
Han kom forbi med en sådan der var udbenet og filleteret og en opskrift (set i Tv) på tilberedningen.
Ud af dette kom der følgende, som smagte pragtfuldt.

Opskrift.

-En 1-2 kg's ørred udbenes og filleteres.
-Ørredfilet udskæres i tynde skiver.
-Filet lægges i et ildfast fad, smurt med lidt olie.
- 5 min. i ovnen ved 200 gr.

-(er man til Sushi kan man evt. nøjes med at vende filet stykkerne i lidt olie på det det varme fad)

 -Grøntsager, sukkerærter, grønne asparges, porrer, rødløg og alm. løg.
- Grøntsager skæres i passende skiver.
-Grøntsagerne vendes (blanceres) på en varm pande i lidt olie.
-De færdige grøntsager overhældes med lidt hvidvin.
-Det hele overhældes med "lidt" fløde og der foretages et opkog.

-Grøntsagerne fordeles over ørreden.
-Der pyntes med lidt stenbiderrogn eller kaviar
og evt. lidt grønt, i form af dild eller måske purløg.

Serveres med flytes og et glas koldt hvidvin.

Velbekomme.

Tilbage