Omelet med Laks (4-6 pers.)

Opskrift.

3 æg
½ dl. kaffefløde
Salt, peber, smør til stegning
1 lille bæger cremefraice 38%
1 hakket rødløg
1 bdt. purløg
1 pose spæde blandede salater
300 g røget Laks i skiver

 

Pisk æg, fløde, salt, og peber sammen. Bag to tynde omeletter på en slip let-pande og læg dem på et
stykke bagepapir. Smør omeletterne med cremefraice og læg lakseskiverne oven på så hele omeletten
er dækket. Drys med rødløg og klippet purløg og rul dem sammen til roulader. Pak bagepapiret stramt
omkring og læg dem i køleskabet indtil severing, dog mindst 30 min.
Skær rouladerne i tykke skiver og server pyntet med lidt salat, løgringe, purløg, lunt brød/baguette
og et glas koldt hvidvin.

Velbekomme.

Tilbage